Mazsa Accessories Centre

Promosi Harga Runtuh! Loose dan Bahan Mentah Aksesori Kristal Swarovski, Kristal China dan Mutiara Sempena Tahun Baru

Posted on: December 31, 2009

Promosi! Harga Runtuh! Murah-Murah!

Sempena ketibaan Tahun Baru 2010 Mazsa Accessories Centre berazam memberikan harga berpatutan kepada semua pelanggan yang Mazsa Accessories Centre sayangi. Mazsa Accessories Centre akan tawarkan Harga Runtuh. Yeh, Harga Runtuh yang sebetulnya RUNTUH!

Loose dan bahan mentah untuk Aksesori Kristal Swarovski, Kristal China serta Mutiara dan Batu diberi diskaun tidak kurang 50%! Menarik tak?

Kekangan masa menghambat Mazsa Accessories Centre untuk update harga di sini jadi Emel Mazsa Accessories Centre dahulu pesanan barangan dan Mazsa Accessories Centre akan berikan sebut harga yang terbaru kepada anda.

Dapatkan dengan segera sementara stok masih ada. Selamat Tahun Baru dan Selamat Membeli!

About these ads

9 Responses to "Promosi Harga Runtuh! Loose dan Bahan Mentah Aksesori Kristal Swarovski, Kristal China dan Mutiara Sempena Tahun Baru"

salam.akak nak oder brg kit ni.nti kirakan ye..

-cangkuk butang yg kecil 5,
-cap flower 10
-14k claps 3
-shell end gold n silver 10+10=20(akak nak kedua2 warna)
-bicone cina 6mm yg ab nya rm gpa ye….nti akak dah dpt rmnya akak g tahu warna apa nak
-tangsi.. saiz apa ye yg seesuai utk guna kan pada bicone saiz 4mm.utk akak wat anyaman.

salam, saya berminat sgt nak blajar cara membuat hiasan ini. saya tinggal di melaka. blh x saya belajar dengan anda dan bagaimana kalo secara online? lagi satu saya nak tanya, cara2 membuat hiasan kristal sama atau tidak dengan membuat hiasan manik?

terima kasih.

wslm..sy blh buat kelas tuk awk dan pergi sendiri ke melake.cuma sy harap anda blh buat 1 group dlm 5org.sy cas rm200 seorg.lagi rame lg bagus,sbb sy blh bg lagi murah.sy akan sedia kan semua basic tols cam set playar dan kristal.kalo nak blaja secare on9..blh shj.tp sy bimbang sukar untuk difahami.sy de jaul stater kit siap dgn buku beading & bacis tools bharge rm125.awkakan blaja wat lebih dari 5 gelang,rantai&subang.insyaAllah mudah difahami sbb custmr yg pernah try,Alhamdulilah semua bjaye buat even xde basic.care buat kristal xsame dgn jahit manik

salam,
promosi harga runtuh tahun baru masih ada lagi ke?

wslm..harge barang banyak dah turun =)

akak sy pun minat nak bljr buat rantai,gelang,anting2 n cincin.mcm mne nak berurusan kak,bleh ke kita fhm klu hanya bljr melalui buku….

insyaAllah blh.sy dl pon blaja sendiri dari buku & starter kit.kialo bminat dgn starter kit,sy de jual..rm130.ade blaja wat gelang,rantai,subang& mcm2 lagi.sy de mail quo starter kit =)

sy berminat untuk menmbuat sendiri gelang2 tersebut….how do i start?mcm mane nk dptkan starter kit 2 n mcm mne sy nk dptkan bekalan barang2 untuk sy hasilkan gelang2 tersebut?

mazsacrystal ade menyediakan starter kit tuk blaja buat aksesori kristal.MAC akan menyediakn semua tools seperti set playar,tangsi,kristal dan laen2 berserta buku mengajar buat aksesori.starter kit ini hanya rm130.dlm starter kit ini anda akan blajar buat lebih dari 5gelang,1 rantai,dan 1 subang.starter kit ini mudah diikuti.MAC sudah menjual nyer kpd custmr yg br nak blaja buat,tak de basic lansung..Alhamdulilah..mrk mampu buat kesemua aksesori.jika bminat..sila contact MAC…017-2635179 =) tuk bekalan barang,u blh dapatkan dari sy juga

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s

Welcome to Swarovski Crystal, Pearl and Variety Women Acsessories Centre. Happy Shopping @ Here

Calendar

December 2009
M T W T F S S
« Nov   May »
 123456
78910111213
14151617181920
21222324252627
28293031  

Minta teman-teman semua untuk berikan NAMA, EMEL dan No TELEFON jika menggunakan meebo untuk memudahkan segala urusan. TQ =)

Be Our VVIP

Categories

Follow

Get every new post delivered to your Inbox.

Join 36 other followers

%d bloggers like this: