Mazsa Biz

Aksesori Kristal Dan Mutiara

Posted on: August 11, 2009

Salam teman2,

Hari ini nak kongsi2 lagi info tentang buku kristal yang ada di pasaran. Buku ini terbit tahun 2008, baru setahun yang lepas. dan bagi MAC, buku ini cukup lengkap dan menerangkan dengan terang dan jelas step2 yang perlu di ambil untuk membuat aksesori kristal ataupun mutiara. Penulisnya Amrah Harun dan teman2 boleh dapatkan buku ini di Bookstore berhampiran atau order dengan MAC.

Cover Aksesori Kristal dan Mutiara

backcover

14 Responses to "Aksesori Kristal Dan Mutiara"

cara pembayaran?akaun bank?tempoh penghantaran buku?

sila rujuk page hubungi kami untuk detai & no akaun..buku sy pos isnin

berapa
harga buku?

nak tanya buku kristal mutiara ada tak ajar cara melilit cincin wayar 14k?kat sarawak ada tak jual buku ini?

mdm lau, ada diajarkan cara2 tersebut dalam buku itu.

Untuk Mazsa, terima kasih kerana membantu mempromot buku saya. baru ari ni saya terjumpa blog ni, satu blog yg hebat. Truskan usaha.

terima kaseh Pn.smg biznis kt sama2 maju =)

ade mdm..tdapat 2 3 care untuk melilit cincin 14K.sy rase ade dijual disarawak..mdm blh rujuk kedai buku MPH

saya salah seorang peminat dan pembuat aksesori daripada kristal dan mutiara.

saya dapati harga yg anda tawarkan sgt menarik ttp agak was-was.

anda tak memberi maklumat penuh tentang cara nak berhubung (no.telefon) untk beli barang serta alamat tetp. saya sangat berharap anda boleh memaparkan serba sedikit ttg syarikat anda serta cara unk berhubung.

Salam Syahnan,
Terima kasih melawat web MAC. Memang harga MAC tawarkan disini sangat rendah kerana MAC ingin bersama dan membantu peminat-peminat aksesori kristal. Syahnan boleh lihat di page Hubungi MAC untuk dapatkan cara berhubung dengan MAC. MAC boleh dihubungi melalui tel no 017-2635 179 atau email di mazsa.biz@gmail.com..
Selamat membeli belah di Mazsa Accessories Centre =)

Sy dh beli buku inspirasi kristal, bagus juga.

ada jual muka jam tak?

MAC ada menjual muka jam.sila lihat di page jam kristal untuk melihat contoh2 muka jam.Untuk setiap muke jam berharga RM20 termasuk dgn cangkuk klip sekali

Salam. Tahniah, sebuah buku yang hebat.

Salam Khadijah,
Memang buku ni hebat dan menyeluruh, Khadijah dah dapatkan satu ker?
Tapi ini bukan karangan MAC. MAC cume promosikan sahaja..
Terima kasih singgah di web MAC

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s

Welcome to Swarovski Crystal, Pearl and Variety Women Acsessories Centre. Happy Shopping @ Here

Follow Fan Pages Mazsa Biz

Calendar

August 2009
M T W T F S S
« Jun   Sep »
 12
3456789
10111213141516
17181920212223
24252627282930
31  

Be Our VVIP

Categories

%d bloggers like this: