Mazsa Biz

Pembekal dan Pemborong Bahan Mentah dan Loose Kristal

Posted on: November 11, 2009

Salam teman2, Syukur Alhamdulillah dalam kelembapan ekonomi negara dan kecenderungan mengurangkan kuasa membeli di kalangan pengguna. Bisnes borong Bahan Mentah Kristal /  Loose Kristal Mazsa Accessories Centre masih lagi dalam keadaan baik dan memberi sedikit keuntungan.

Terima kasih yang tidak terhingga pada teman2 pelanggan yang sudi tidak putus2 mengunjungi kedai online Mazsa Accessories Centre. Sebagai penghargaan atas kesudian teman2 menyokong perniagaan online Mazsa Accessories Centre, kami telah memberikan penurunan diskaun yang cukup memuaskan untuk pembelian borong Gelang Kristal dan juga bahan mentah kristal / loose kristal =)

Untuk pengetahuan teman2, disebabkan juga ramai yang bertanya perihal asal Bahan Mentah Kristal /  Loose Kristal Mazsa Accessories Centre, kebanyakannya adalah gred 1 dan berkualiti tinggi. Oleh itu kami memberi jaminan yang tinggi akan kepuasan teman2 setelah mendapatkannya. =)

Buat tempahan borong segera dengan Hubungi MAC untuk mendapatkan Bahan Mentah Kristal /  Loose Kristal sementara diskaun masih diberikan. Jutaan terima kasih kepada mereka yang menyokong perniagaan online kami. XOXO =)

28 Responses to "Pembekal dan Pemborong Bahan Mentah dan Loose Kristal"

Saya berminat untuk buat gelang sendiri, dan menjualnya secara kecil kecilan, tapi saya tak ada banyak pebgetahuan dalam buat gelang dan membeli barang2 untuk membuat gelang trsebut

Saya berminat nak beli… Camna beli borong plz wsap d 0145747919

salam sy berminat nak beli mutiara n kristal untuk buat accesories..boleh bg quatition?

salam..sy berminat utk bli kristal dgn harga borong..boleh tuan emel kn katalog jenis2 kristal yg tuan ad beserta sebut harga ya.. laksamana13@gmail.com

assalamualikum saya memang berminat untuk menjual produk-produk diatas, saya sudah mempunyai kedai sendiri…boleh email pic dan sebut harga ke alamat e-mail saya(fauzi_8844@yahoo.com.my)terima kasih.wassalam

wslm..pic & harga blh rujuk web..utk quo,tolong email jenis & kuantiti barang yg en bminat.sy sudah cuba email en,tp fail..

saya berminat menjual brg2 loose kristal secara kecilan boleh x bg tahu caranya?

salam…boleh tak send quotation kat email saya…
tiniko8085@yahoo.com

saya ada buka kedai sendiri tapi saya berminat nak beli kristal tetapi saya x tahu macam mana nak pasang boleh tak awak bagi corak dia boleh tak.

nak corak yang bgaimana. insyaAlla, saya akan bantu sedaya upaya

saya tinggal d sabah.sy berminat nak wat sendiri perhiasan seperti gelang, rantai dan keronsang..tp sy xtau apar2 bahan yg diperlukan…blh bg sy katalog or list utk keperluan wat barangan kristal dan mutiara…

normah, saya dah emel katalog tuk starter kite. basically, tu adalah bahan2 asas untuk membuat perhiasan kristal dan mutiara. tolong cek emel yer. TQ =)

saya tinggal d sabah.sy berminat nak wat sendiri perhiasan seperti gelang, rantai dan keronsang..tp sy xtau apar2 bahan yg diperlukan…blh bg sy katalog or list utk keperluan wat barangan kristal dan mutiara…

nak tanya ada tak jual buku panduan buat kristal gelang,cincin dgn wire 14k,dll?brp senaskah?……thanks…

ade 2 buah buku kristal..variasi kristal rm20 & inspirasi kristal rm30.both buku bagus & menarik =)

ada tak jual batu batu seperti gemstone? brp sebiji?

ada jual..sila rujuk page https://mazsacrystal.wordpress.com/loose/ untuk info lanjut.sy tak jual by piece,tp jual by strand

haiii… sy berminat nak wat sendiri..tp sy xtau aper2 bahan yg diperlukan…blh x bg sy katalog or list utk keperluan wat barangan kristal…

haii..sy dah mail quotation untuk starter kit.dlm pack starter kit ni,awk akan blaja buat lebih dari 5 gelang,rantai dan subang.semua basic tools seperti kristal n set playar disediakan

kalau nak bank in cawagan bank mana? no account brp? brp lama dpt saya terima bungkusan?pos laju dekat sarawak brp?…thanks…

mdm..after send list order,sy akan send quotation.dlm quo tu ade no akaun MAC.sy gne akaun mybank..delivery only once a week,on mon.kalo gne pos laju,arini pos..sok sampai.mean,slase barang smpi.tp kne submit order paling lmbt by fridy ye.For pos laju sarawak,rm10.welcum =)

Salam,

Boleh saya dapat kesemua quotation bahan-bahan loose seperti mutiara ,kristal,muka jam,dan semua bahan2 yg diperlukan utk buat aksesori gelang dan jam.

wslm..sudah tentu blh.akak list kan barang yg akak nak..pastu sy anta quo.sy tak blh wat quo tanpa mengetahui ape yg akak nak

nak tanya bahan mentah untuk gelang kristal ni kalau nak beli boleh saya lihat jenis-jenisnya dan corak yang boleh dibuat daripada bahan-bahan tadi, cuba nak buat sendirilah

salam.sy blh sediakan bahan2 tuk wat gelang tertentu..tp sy tak de tutorial tuk wat gelang nye.tp kalo akak blh wat sendiri tanpe memerlukan tutorial,blh la sy sediakan loose.cm nak inform akak..sy ade jual starter kit rm 125..siap dgn buku ajar buat aksesori.dlm starter kit ni..lengkap dgn basic tool cam set playar,tangsi,kristal dan banyak lagi.akak akan belajar buat lebih dari 5gelang,rantai dan subang

salam kak.sy bminat utk buat brgn aksesori dr kristal n mutiara…erm…boleh x buatkan quotation khas utk mutiara n kristal (cina/swarozski) sahaja utk sy review…sbb nk tgk kat website kene amik ms lama utk pilih n tgk…sng cite listing harga bserta gmbr skali..
btw…jemput2la tgk blog sy kat http://www.one-stop10.weebly.com..🙂

Hi..Saya amat berminat dengan barangan kristal dan berhajat untuk menjadi pengedar MAC. Harap dapat email saya keterangan lanjut dengan kadar segera. Tkasih

salam..sy ade idea baek tuk kt bekerjsm dgn lebih mudah.pe kate camni…sy pos kat akak sume stok kristal cina yg sy ade(tp depend kat akak nak bape pieces,minimum 20pcs).akak pilih mn berkenan,then yg x berkenan akak pos balik kat sy.sbb baru2 ni, sy wat cara camni dgn custmr yg berminat tuk jadi dealer..Alhamdulilah,cara camni lebih mudah sbb dpt tgk sendiri kristal dpn mate.tp syaratnyer..akak kne bank in total price sume gelang.then pas akak plh n pos kan balik barang,sy akan pulangkan balance duit akak.sy x akan tipu akak,sbb sy biznes..xkan sy nak tipu.pas sume settle,sy akak pulang kan duit.ok akak?kalo akak nak swarovski pon leh..tp mhl.try cina dulu,murah n senang jual.kalo akak bminat,inform cepat ye.sbb stok ni sy akan anta pd yg paling cepat memberikan respon =) smg kt dpt berkerjsm.salam

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s

Welcome to Swarovski Crystal, Pearl and Variety Women Acsessories Centre. Happy Shopping @ Here

Follow Fan Pages Mazsa Biz

Calendar

November 2009
M T W T F S S
« Sep   Dec »
 1
2345678
9101112131415
16171819202122
23242526272829
30  

Be Our VVIP

Categories

%d bloggers like this: