Mazsa Biz

Murah-Murah Kristal China Gred 1

Posted on: November 18, 2009

Mazsa Accessories Centre menjual Kristal China dengan harga murah dan sangat berpatutan. Sila dapatkan di page Loose dan buat tempahan dengan segera.

Kristal China ini adalah gred 1 dan sangat berkualiti tinggi. Ada juga bentuk baru selain donut dan bulat iaitu bentuk Helix

Mazsa Accessories Centre juga mula menjual Kristal China Helix. Bentuknya baru dan sangat menarik.

CIMG4430

Kristal Cina Helix 8mm RM20.00 72pcs/StrandĀ NEW

Di pasaran sekarang juga telah mula kecoh dengan Kristal Czech. Kristal Czech lebih berkualiti jika dibandingkan dengan Kristal China dan mirip rupanya dengan Kristal Swarovski. Jika mahu membuat tempahan boleh Hubungi MAC

10 Responses to "Murah-Murah Kristal China Gred 1"

kat web ina ada x jual bicone cina saiz 5mm.

kalau akak bminat..sy blh cari kan.tp x banyak pilihan kaler

slm ina,tangsi saiz pe ye yg sesuai klu akak nak wat anyaman pada bicone cina 6mm.

wslm.akak blh guna size tangsi yg same dgn bicone swarovski 6mm.bagi sy..semua size tangsi sesuai tuk semua jenis kristal

mksh.bermakna kristal cina gred 1 ni juga ada ab ye.kristal yg shining ab tu pe.akak x fhm.leh jelaskan.dan berapa rm bg bicone cina gred 1 ab n donut ab.

sm2 =) yup,kristal cina de ab.price ab dgn non ab same.akak leh rujuk web tuk list harge ye.tuk mengetahui ape itu kristal ab & non ab..akak blh bc disini https://mazsacrystal.wordpress.com/ ….akak kne scroll ke bwh sikit.tq ye

salam,blh g tahu saya apa warna kristal cina donut yg gred1 tu yg bla kita pandang nampak berkilau2 mcm pelangi.sekali pandang mcm warna hitam.saya rasa nak oder tpi x tahu nama warnanya.

wslm..sy rase cam kaler clear ab.tp bl awk ckp cam hitam..sy rs maybe jet ab.tp yg sy pasti,kristal yg shining ni ab

jika saya nak beli untuk dijual,berapa banyak yg boleh saya beli dari pihak cik bagi setiap 1 produk?

regards
Rosman

salam..blh sy tahu encik bminat dgn produk mn?

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s

Welcome to Swarovski Crystal, Pearl and Variety Women Acsessories Centre. Happy Shopping @ Here

Follow Fan Pages Mazsa Biz

Calendar

November 2009
M T W T F S S
« Sep   Dec »
 1
2345678
9101112131415
16171819202122
23242526272829
30  

Be Our VVIP

Categories

%d bloggers like this: