Mazsa Biz

Promosi Borong Gelang Kristal

Posted on: December 2, 2009

Buat teman2 pelanggan Mazsa Accessories Centre (MAC),

Demi menghargai pelanggan setia MAC, kami kini meneruskan promosi ‘harga runtuh’. Program Terbaru untuk pelanggan yang serius untuk berniaga Gelang Kristal dan Mutiara. Kami poskan semua Gelang Kristal dan Mutiara pada anda dengan harga yang menarik. Anda pilih Gelang Kristal dan Mutiara yang anda berminat dan pulangkan balance Gelang pada Mazsa Accessories Centre.

Syarat minima Program ini anda perlulah bank in pada Mazsa Accessories Centre sejumlah bayaran sebelum Gelang dihantar. Dan pulangan Gelang pada Mazsa Accessories Centre perlulah dalam masa seminggu selepas penerimaan. Syarat simple tetapi berbaloi =)

Hubungi MAC dan lakukan tempahan dengan segera ntuk mendapatkan barangan awal. Terima Kasih =)

Di sini MAC post kan sedikit gambar Gelang Kristal

Gelang Kristal

1

5 Responses to "Promosi Borong Gelang Kristal"

saya berminat untuk gelang kristal ni.. nak tau lebih lanjut.. contohnya 1 pcs berapa..

sy dah mail..check it out k =)

Saya admin blog Wardrobe Collection –> http://annenazir.blogspot.com🙂

berapa bayaran nye??
berapa jumlah gelang yang akan di hantar??

salam..sy ade idea baek tuk kt bekerjsm dgn lebih mudah.since akak berminat tuk jadi dealer,pe kate camni…sy pos kat akak sume stok kristal cina yg sy ade(tp depend kat akak nak bape pieces).akak pilih mn berkenan,then yg x berkenan akak pos balik kat sy.sbb baru2 ni, sy wat cara camni dgn custmr yg berminat tuk jadi dealer..Alhamdulilah,cara camni lebih mudah sbb dpt tgk sendiri kristal dpn mate.tp syaratnyer..akak kne bank in total price sume gelang.then pas akak plh n pos kan balik barang,sy akan pulangkan balance duit akak.aksesori yg akak x berkenan mst dipulangkan dlm mase seminggu dari date penerimaan.pas seminggu,lewat seari akan dikenakn penalti rm5 tuk setiap ari lewat sehingga seminggu lg.lepas tu,kalo stil x sampai jugak,sy kira akak bli sume barang tu.sy x akan tipu akak,sbb sy biznes..xkan sy nak tipu.pas sume settle,sy akak pulang kan duit.ok akak?kalo akak nak swarovski pon leh..tp mhl.try cina dulu,murah n senang jual.kalo akak bminat,inform cepat ye.sbb stok ni sy akan anta pd yg paling cepat memberikan respon =) smg kt dpt berkerjsm.salam

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s

Welcome to Swarovski Crystal, Pearl and Variety Women Acsessories Centre. Happy Shopping @ Here

Follow Fan Pages Mazsa Biz

Calendar

December 2009
M T W T F S S
« Nov   May »
 123456
78910111213
14151617181920
21222324252627
28293031  

Be Our VVIP

Categories

%d bloggers like this: