Mazsa Biz

Sangat Panas!! Brooch Pin Rekaan Terbaru Release (SET A)

Posted on: June 14, 2010

This slideshow requires JavaScript.

Brooch Pin Bunga Panas di PASARAN!!

Cantik kan Brooch2 nih? Dapatkan lah cepat sebelum kehabisan stok =)

Posting sebelum ini Mazsa Accessories Centre ada keluarkan brooch pin bunga. MAC tak tersangka permintaan begitu panas dan menggalakkan sampai habis stok2 bunga MAC (Terima kasih kepada yang telah menempah dari MAC). MAC terpaksa berhentikan pengeluaran brooch bunga selama 2 minggu kerana menunggu stok datang dari luar negara. Dan ini adalah rekaan dari bunga2 yang terbaru.

Macam biasa untuk yang berminat, emel MAC @ mazsa.biz@gmail.com.

Cepat!! Sebelum anda terlambat..

Seterusnya

12 Responses to "Sangat Panas!! Brooch Pin Rekaan Terbaru Release (SET A)"

kalau saya nak datang ambil sendiri boleh tak? semua ni ready stock ker? saya buat payment pun masa jumpa nanti bleh?

salam..kak,sy xde wat COD..semua barang sy akan pos selepas akak bank in duit

50 pcs u 50 set ke

berapa size yg ada 2 atau 3 bunga ni..

salam, yg contoh dalam gambar ni berapa cm?

brooch ni dijual berpasang ke? sebab ada yg dua.. ada yg 3..

ada design lain dgn size lain tak?

pls email the details ya.. tq

hi,cane nk wat tempahan?1pcs u jual bape rm kat market?

Tuk tempahan,u mention nak bape pieces ye.nnt i bg total n no akaun.Harga brooch ini diluar boleh mencecah sehingga RM10 – 12 per set

Hi, satu pcs berapa harga? kalau nak jd dealer mcmana?

no harga tuk 1pcs ke 1psg

wslm..harga tuk brooch SET A:

-Beli kurang dari 50pcs RM6.00 satu

-Beli borong min 50set RM5.00 satu
* tuk set A,kalau nak anak brooch,kne add lagi rm2 tuk setiap anak
SET B:

-Beli kurang dari 50pcs RM7.00 per set

-Beli borong min 50set RM6.00 per set
* harga set B temasuk anak
-Info: Brooch ibu berukuran 5 – 5.5cm panjang. Size bunga pula lebih kurang besar duit 20sen. Ada lebih dari 30 design bunga pelbagai bentuk. Maaf tak dapat MAC upload semuanya kerana terlalu berat web ini nnt. Design brooch semua sama, yang lain hanya pada bunga sahaja. Kepada customer yang bminat untuk borong, MAC akan mix design dan di jamin semuanya cantik2 belaka.
-Harga brooch ini diluar boleh mencecah sehingga RM10 – 12 per set.
-Setiap pembelian 10set, anda akan dpt free 1 lg brooch ibu.mean kalau beli 10 set,dpt free lg 1 brooch ibu.kalau beli 50set,dpt free lg 5brooch ibu.jual yg free shj dah dpt untung bersih dekat rm50 =) Cas pos akan berlainan untuk Sabah Sarawak & semenanjung. Cas pos juga bergantung kepada jumlah pembelian
tq =)

wslm..harga tuk brooch SET A:

-Beli kurang dari 50pcs RM6.00 satu

-Beli borong min 50set RM5.00 satu
* tuk set A,kalau nak anak brooch,kne add lagi rm2 tuk setiap anak
SET B:

-Beli kurang dari 50pcs RM7.00 per set

-Beli borong min 50set RM6.00 per set
* harga set B temasuk anak
-Info: Brooch ibu berukuran 5 – 5.5cm panjang. Size bunga pula lebih kurang besar duit 20sen. Ada lebih dari 30 design bunga pelbagai bentuk. Maaf tak dapat MAC upload semuanya kerana terlalu berat web ini nnt. Design brooch semua sama, yang lain hanya pada bunga sahaja. Kepada customer yang bminat untuk borong, MAC akan mix design dan di jamin semuanya cantik2 belaka.
-Harga brooch ini diluar boleh mencecah sehingga RM10 – 12 per set.
-Setiap pembelian 10set, anda akan dpt free 1 lg brooch ibu.mean kalau beli 10 set,dpt free lg 1 brooch ibu.kalau beli 50set,dpt free lg 5brooch ibu.jual yg free shj dah dpt untung bersih dekat rm50 =) Cas pos akan berlainan untuk Sabah Sarawak & semenanjung. Cas pos juga bergantung kepada jumlah pembelian
tq =)

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s

Welcome to Swarovski Crystal, Pearl and Variety Women Acsessories Centre. Happy Shopping @ Here

Follow Fan Pages Mazsa Biz

Calendar

June 2010
M T W T F S S
« May   Oct »
 123456
78910111213
14151617181920
21222324252627
282930  

Be Our VVIP

Categories

%d bloggers like this: