Mazsa Biz

Tasbih VIP (33 BIJI)

Posted on: December 13, 2011

This slideshow requires JavaScript.

Kemaskini 15 feb 2012
Tasbih ini sesuai untuk pemberian cenderamata tunang, perkahwinan, cukur jambul  dan sebagainya. Terdapat pelbagai warna pearl & kristal. Anda boleh pilih warna mengikut tema majlis.Harga dijamin jauh lebih murah dari mana2 kedai online & offline.
Untuk tempahan & pertanyaan, sila email ke mazsa.biz@gmail.com atau hubungi 017-2635179 @ 017-2636179

25 Responses to "Tasbih VIP (33 BIJI)"

Harga quotation utk 400 pcs tasbih vip kristal (33)biji

salam..
nak mohon qoutation untuk 100 pcs

thanks..

salam. saya berminat nak beli untuk majlis akikah/ doa selamat,, boleh bagi harga tak kpd saya. dlm 100pcs lah… lebih kurang nak beli 2… terima kasih./

Salam,
saya berminat utk sebut harga 1-100 pcs, 101-500pcs, 501-1000pcs? emailkan ye. TQ

sila rujuk email..sy sudah email detail

salam…kalau saya berminat nak beli banyak tasbih nie bleh dapat murah x??kalau tempah sekarang lepas tue harga naik..so, saya ikut harga masa tempahan ke harga semasa???

wslm.sy sudah email ye.sy akan ikut harga sekarang,bkn harga semasa asalkan awak bayar deposit utk booking

salam..sy ingain menempah jurai sbgai cenderahati.brape harga jika saya menempah 50 unit jurai tasbih dan bagaimana cara nak order

wslm..order blh menerusi email..atau utk respon segera,blh sms ke 017 2635179..utk detail harga sy sudah email

salam..sy berminat nak beli tasbih ni..dlm 200-300..ader discount x? n berapa price utk tasbih yang berwarna silver metalic..

wslm..sy sudah email..semua warna harga sama

assalamualaikum,
sy berminat untuk membelinya.
Kalo beli byk ada diskaun tak?

salam..sy nk order utk majlis kawen sy..kalo ikt tema ada caj lebh x???untk T02 klu sy order dlm 50pcs brp ek???ada phantaran k swak x???

wslm..tiada cas tambahan utk pemilihan warna mengikut tema..detail harga sy sudah email

as salam,
tasbih ni kalo beli 100pcs~200pcs de diskaun x?

slm MAc, sham mcm berminat juga… kalau lebih dari seratus ada disc lagi ke? hehe

hai,

tasbih ni kalu packingnya macam mana?sebab saya berminat jadikan gift utk majlis doa selamat

terima kasih

salam..utk tasbih ni..harga x termasuk packing.u blh guna buncut atau
u buat sampul guna pembalut hadiah

salam,

nak tanya..berapa biji kiraan utk satu tasbih ni?

salam..kiraan tasbih 33biji xtermasuk pembahagi antara 11biji

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s

Welcome to Swarovski Crystal, Pearl and Variety Women Acsessories Centre. Happy Shopping @ Here

Follow Fan Pages Mazsa Biz

Calendar

December 2011
M T W T F S S
« Nov   Jan »
 1234
567891011
12131415161718
19202122232425
262728293031  

Be Our VVIP

Categories

%d bloggers like this: