Mazsa Biz

Archive for the ‘Brooch Pin’ Category

Untuk rakan-rakan yang belum tahu, FB Mazsa Biz telah auto-tukar kepada Fan Pages oleh Facebook. Bila telah jadi fan pages, memang agak sukar untuk rakan-rakan mencari Mazsa Biz kecuali sesiapa yang click button search di facebook.

Mazsa Biz kini lebih fokus dan tumpu kepada sesiapa yang ingin belajar dan memulakan perniagaan DIY Tasbih sendiri. Daripada penyediaan barang dan free tutorial Tasbih Handmade, kami sediakan.

Kepada rakan-rakan yang ingin mencuba bolehlah berhubung dengan Mazsa Biz

PicsArt_1386650346941 copy Read the rest of this entry »

Advertisements

This slideshow requires JavaScript.

Brooch terbaru MAC.. seperti biasaa ade banyak design bunga,ini cuma sebahagian..

-Harga retail rm8/pc..

-Borong min 50pcs rm5/pc + free lagi 5pcs brooch!!! =)

-UTK BORONG,MINIMUM PEMBELIAN ADALAH 50PCS BROOCH..BLH CAMPUR DESIGN ASALKAN CUKUP 50PCS BROOCH UTK DAPATKAN HARGA BORONG

This slideshow requires JavaScript.

Koleksi terbaru brooch dangling lagi!!! Kali ini kepala brooch tanpa bunga..MAC guna pin batu biasa..Macam biasa,design dangling ini ada terrrrlalu banyak. Kalau nak tengok sebahagian contoh jurai lain,scroll ke brooch bunga dangling. Utk borong,amat di alu-alukan..min borong 50pcs dapat free lg 5pcs & free kotak brooch besar (yg blh letak 100 brooch).Retail rm6/pc..borong rm3/pc

-UTK BORONG,MINIMUM PEMBELIAN ADALAH 50PCS BROOCH..BLH CAMPUR DESIGN ASALKAN CUKUP 50PCS BROOCH UTK DAPATKAN HARGA BORONG

This slideshow requires JavaScript.

Lagi3!!brooch terbaru dari MAC..RM3/pc..kalau sepasang rm6 =)

 

Salam semua..

Ini adalah rekaan brooch terbaru MAC.Gambar sekadar contoh design yg ada.Utk pemilihan bunga,blh rujuk 2 gambar bunga di atas.Harga brooch sempena promosi akhir tahun utk semua design brooch tudung rm5/set,utk brooch shawl (yg ade jarum panjang tu) rm3 satu.harga tidak termasuk pos.Cas pos bergantung kepada kawasan dan kuantiti barang.Minimum pembelian rm50 keatas.utk pembelian borong min rm350 keatas tidak termasuk pos,akan dpt free 5set brooch tudung & 5 brooch shawl lagi =)

This slideshow requires JavaScript.

Read the rest of this entry »

This slideshow requires JavaScript.

Salam teman2 =)

Ini adalah design terbaru brooch pin bunga MAC

Info: Brooch ibu berukuran 5 – 5.5cm panjang. Size bunga pula lebih kurang besar duit 20sen. Ada lebih dari 30 design bunga pelbagai bentuk. Maaf tak dapat MAC upload semuanya kerana terlalu berat web ini nnt. Design brooch semua sama, yang lain hanya pada bunga sahaja. Kepada customer yang bminat untuk borong, MAC akan mix design dan di jamin semuanya cantik2 belaka.

Harga brooch ini diluar boleh┬ámencecah sehingga RM10 – 12 per set. Tetapi harga di MAC cuma RM4/set.

Cas pos akan berlainan untuk Sabah Sarawak & semenanjung. Cas pos juga bergantung kepada jumlah pembelian

Klik HUBUNGI MAC untuk pesanan.

Read the rest of this entry »

Panas! Sangat Panas!

Sambutan hangat terhadap produk Brooch Bunga Mazsa Accessories Centre mendorong kami untuk lebih kreatif dan menarik dalam menghasilkan rekaan terkini dan menarik.

Brooch bunga Set C ini kami match kan dengan warna bunga dan juga kristal yang sama dan sepadan. Lebih menyerlahkan kesempurnaan juga kecantikan si pemakai.

This slideshow requires JavaScript.

Read the rest of this entry »


Welcome to Swarovski Crystal, Pearl and Variety Women Acsessories Centre. Happy Shopping @ Here

Follow Fan Pages Mazsa Biz

Calendar

November 2017
M T W T F S S
« Dec    
 12345
6789101112
13141516171819
20212223242526
27282930  

Be Our VVIP

Categories