Mazsa Biz

Gelang Kristal

Di bawah ni ada beberapa sample gelang kristal yang mazsa.biz siapkan. Masih ada beberapa lagi dalam simpanan tapi tak dapat di upload atas kekangan masa. Bila ada lebihan masa nanti mazsa.biz akan upload k. Macam biasa kalau ada sesapa yang berminat boleh lah emel mazsa.biz di mazsa.biz@gmail.com atau hubungi 017-2635139ūüėČ

Ini cuma sample2 yang MAC sudah siapkan dan bukan design muktamad. Jika berminat boleh beritahu warna dan design yang teman2 berkenan. Kita akan sediakan dengan secepat yang boleh. KOS PENGHANTARAN adalah PERCUMA untuk pembelian atas RM250!!! Okai..ūüėČ

SYARAT2 MEMBORONG GELANG KRISTAL:

a) Pembelian minima adalah 20 gelang untuk sekali penghantaran dan sekali borong. Boleh pelbagaikan design asalkan mencukupi minima 20 gelang  yang disyaratkan

b) Dimaklumkan barangan borong ini tidak termasuk kotak gelang ye. Jika perlukan kotak, boleh tempah barangan bersama kotak gelang dengan harga setiap kotak RM1.00

GK38 Р14bebola emas RM65.00 Harga Borong: RM45 

10bebola emas RM55.00 Harga Borong: RM35

Brooch RM3.50/each (minimun: 5 pcs)

GK47 Gelang RM12.00 Borong RM8.00

GK46 Gelang RM12.00 Borong RM8.00

GK47 Gelang RM25.00 Borong RM15.00

GK48 Gelang RM10.00 Borong RM7.00

Gelang Kristal Swarovski-China dan Mutiara

GK20 Gelang Gold 18k RM21 Borong RM15

Gelang Kristal Swarovski-China dan Mutiara

GK41 Gelang Kristal Double Layer RM12.00 Borong RM7.00

Gelang Kristal Swarovski-China dan Mutiara

GK42 Gelang Kristal 5 Bunga RM12.00 Borong RM8.00

Gelang Kristal Swarovski-China dan Mutiara

GK43 Gelang RM12.00 Borong RM8.00

GK44 Gelang RM12.00 Borong RM8.00

Gelang Kristal Swarovski-China dan Mutiara

GK45 Gelang RM12.00 Borong RM8.00

GK32  РRM18.00 Harga Borong: RM12

GK33 – RM12.00 Harga Borong: RM8

GK34 – RM10.00 Harga Borong: RM6

GK35 – RM12.00 Harga Borong: RM7

GK36 – RM25.00 Harga Borong: RM20

1

GK 22 РRM12.00 Harga Borong: RM7 

2

GK 23 (mutiara asli&kristal cina donut 10mm) – RM15.00

Harga Borong: RM10

3

GK 24 – RM12.00 Harga Borong: RM7

5

GK 26 (kristal cina disko ball)- RM15.00 Harga Borong: RM8

6

GK 27 – RM15.00 Harga Borong: RM10

7

GK 28 – RM18.00 Harga Borong: RM12

8

GK 29 – RM12.00 Harga Borong: RM7

GK12 - RM30.00

Donut China 8mm

GK 12 РRM12.00     Harga Borong: RM8

GK13 - RM75.00

Donut China 8mm

GK13 РRM12.00     Harga Borong: RM8

GK 11

GK 15 -RM12.00 Harga Borong: RM8

GK 16 - RM25.00

GK 16 – RM12.00 Harga Borong: RM7

GK 17 - RM25.00

GK 17 (Donut cina 10mm)  -RM8.00 Harga Borong: RM4.50

GK 18 - RM30.00

GK 31 (kristal donut cina 10mm&8mm) – RM12.00

Harga Borong: RM7

GK 19 - RM30.00

GK 19 (Pearl & kristal 10mm) – RM15.00 Harga Borong: RM10

GK1 - RM45.00

Donut China 10mm

GK 1 РRM20.00     Harga Borong: RM10

70

GK 3 RM70.00     Harga Borong: RM50

RM75

GK 4 РRM75.00      Harga Borong: RM50

RM80

GK 5 РRM80.00      Harga Borong: RM55

GK6 - RM100

GK 6 РRM100.00     Harga Borong: RM75

GK9 - RM80.00

GK9 РRM70.00       Harga Borong: RM50

GK10 - RM70.00

GK10 РRM70.00      Harga Borong: RM5o

GK11 - RM25.00

GK11 РRM75.00      Harga Borong: RM55

GK14 - RM100.00

GK14 РRM100.00      Harga Borong:RM75

GK 20 - RM75.00

GK 20 – RM75.00 Harga Borong: RM55

GK 21 - RM85.00

GK 21 – RM85.00 Harga Borong: RM60

34 Responses to "Gelang Kristal"

Berminat jdi dropship kristal mutiara..dri sabah

Gk 2O 18k gelang suasa ke? Campur batu swarozki dg bola suasa,btl x?tq.

salam,

kalau saya nk design sndri @ akak buatkan blh ke?

wslm..blh shj..mail pic aksesori ye

Salam..Nak tanya dari kod GK3-GK21 yang harga Rm50 ke atas tu suma kristal swarowski ke? harga fix ke ikut saiz tgn..thinking to order utk pakai sendiri je…:) harga borong kalau beli 5 utas takleh ke..?hehe..

wslm..yg mahal above rm50 semua swarovski.pnjg lebih 18cm..kena add cikit duit.tp xbanyak.dlm rm5-10 camtu.bminat?trus conctc i tuk respon segera 017-2635179 TQ

salam.i’m interested on ur items. how can i be the dealer?can i? i’m thinking of selling it at my IPT

Salam,

Hait, which product do u intrested. For starting maybe u can just copy image from our blog or fb and doing survey at ur ipt or paste it to your blog.

but that one not really effective bcos no product attached.

u can buy from us like 20-30pcs for ur opening stock. =)

Gud luck for ur biz!

saya nak loose cristal serta bahan2 lain untuk buat gelang seperti contoh gk 43- g45. camna sy nak tempah ?

salam MAC..

berminat tuk jadi pemborong gelang n brooch ..bolh dptkan harga borong n katalog latest…mcm mne jd agen…please ASAP reply my email…

MAC, saya berminat dengan gelang yang MAC buat, Boleh x bagi saya price quotation untuk gelang listed di bawah;

GK46, GK 47, GK 48, GK20, GK 41, GK 44, GK 33, GK 23, GK 24, GK 28, GK 12, GK 13, GK 15, GK 17, GK 31, GK 1.

Untuk kod gelang dibawah boleh x tukarkan kepada batu kristal cina gred 1,

GK 3, GK 4, GK 9, GK 10, GK 11, GK 14.

Kuantiti setiap item 1 unit sahaja untuk test market. Boleh dapat harga borong x?

1 lagi MAC ada jual tempat display gelang x? Horizontal cilinder yang ada kaki tu?
Kalau ada berapa yer?

Email saya cepat yer. TQ..

slm..ina duit dah bank in ye.

slm.leh g tahu akak biasa ukuran bg kita org dewasa n budak berapa panjang kebiasaannya perlu kita wat?

slm.bila ina nak g tahu rm gpa akak nak bank in.dah kira ke tu

skrg kat stock GK 15 hanya ada berapa?? saya suka GK 15 pasal pakai divider lurus.. sekarang stok ada berape yek.. boleh tak saya tempah klu stok tak cukup.. tak pe saya boleh tunggu

dan saya nak tahun GK 15 berape mm donut crystal

saya berminat utk jadi pemborong, dan berminat pada gelang GK 15.. boleh ke saya order colour lain klu nak..

salam.blh request kaler.tp gk15 x banyak stok..kalo mix dgn gk12a blh?semua gne donut cina 8mm.hrp dpt confrm kan oder by today ye sbb delivery once a week,only on monday.tp kne submit oder paling lmbt by friday.tq ye

holla…i nak tanye..lau borong tu,kene beli minimum berape? n pasal kelas plak.. i dr melaka..so cam ne?

hai..min tuk borong 20gelang..leh mix design.u nak wat klas tuk bp org?kalo dlm 5 org,insyaAllah i leh datang mlake.atau u nak try starter kit dulu.rm125..de blaja wat lbh dari 5 gelang,rantai n subang

salam. Hai..macamana biasanya nak buat gelang berbeza ikut saiz?biasa akak ukur tangan akak, samada besarkan sikit, kecikkan sikit..ada cara yang lebih tepat tak? TQ!

Salam. Hai..Gelang GK27 tu kan, ala-ala spiral yang akak tunjuk haritu kan..kan..Boleh tak kalau nak buatnye tanpa besi spiral tu? Payah ke nak membuatnye?TQ!

salam akak.gelang tu mst wat gne spiral.sy pon de terpikir nak wat tanpe spiral,tp x menjadi.huhu

hai…. minat dengan gelang2 tue. harga borong tu min. kene beli brapa???

salam..sy ade idea baek tuk kt bekerjsm dgn lebih mudah.pe kate camni…sy pos kat akak sume stok kristal cina yg sy ade(tp depend kat akak nak bape pieces,minimum 20pcs).akak pilih mn berkenan,then yg x berkenan akak pos balik kat sy.sbb baru2 ni, sy wat cara camni dgn custmr yg berminat tuk jadi dealer..Alhamdulilah,cara camni lebih mudah sbb dpt tgk sendiri kristal dpn mate.tp syaratnyer..akak kne bank in total price sume gelang.then pas akak plh n pos kan balik barang,sy akan pulangkan balance duit akak.sy x akan tipu akak,sbb sy biznes..xkan sy nak tipu.pas sume settle,sy akak pulang kan duit.ok akak?kalo akak nak swarovski pon leh..tp mhl.try cina dulu,murah n senang jual.kalo akak bminat,inform cepat ye.sbb stok ni sy akan anta pd yg paling cepat memberikan respon =) smg kt dpt berkerjsm.salam

mcm menarik je…

bkn mcm..tp memang menarik pon.try la dl..xbkenan leh pulangkan.xrugi pape pon =)

GK4 dan GK11 tu guna kristal jenis apa ek?swarovski atau china?

Salam Nazha, yang dalam gambar nie swarovski. Warna boleh ditukar dan Nazha juga boleh gunakan China kalau hendak murah. Nazha nak order Gelang ini? Boleh hubungi MAC di talian 017-2635 179 atau emel MAC mazsa.biz@gmail.com =)

i am intersted in making the jewellery myself and sell them on my own. do u provide a workshop or sumthing like that?

Hi Nisha! =) yes we can make the class for you. Contact me for an appointment, place and date. C u soon, Nisha..

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s

Welcome to Swarovski Crystal, Pearl and Variety Women Acsessories Centre. Happy Shopping @ Here

Follow Fan Pages Mazsa Biz

Calendar

December 2016
M T W T F S S
« Dec    
 1234
567891011
12131415161718
19202122232425
262728293031  

Be Our VVIP

Categories

%d bloggers like this: