Mazsa Biz

Equipment

Swarovski Chart – RM30.00

Cloth RM6.00

player
(Set pliers for jewelry making using hard wire)
RM6.00 – BP1 : Cutter
RM6.00 – BP2 : Round Nose
RM6.00 – BP3 : Flat Nose
RM15.00 – BP4 : 1 set
player itam
(Set pliers for jewelry making using 14k wire)
RM20.00 – KP1 : Cutter
RM20.00 – KP2 : Round Nose
RM20.00 – KP3 : Flat Nose
RM55.00 – KP4 :1 set
tali tangsi putih
TANGSI (Size 20,25,30,35,40)
RM3/Roll
Getah
GETAH RM3.00 (Size 5mm, 6mm ,8mm ,10mm)

Tiger Tail RM7.50
Glue
Glue for Jewelry Making
RM28.00/bottle (very good quality-specialty for jewelry making)

Polish-Silver Polishing Cloth (4.5″ x 3″)
RM5.00/pc


Cleaner-Liquid cleaner For Silver/Gold/Metal
RM6.00/bottle

Price Label
Price Label (out of stok)
RM2.50/Roll

Price Tag

Price Tag RM0.14

Storage Beads 01
Storage Beads 01
RM18/Box
Storage Beads 02
Storage Beads 02
RM10/Box
Ring Sizer
Ring Sizer RM30/Stick

Kotak 01

BOX 01-S
9cm x 9cm RM1/box
Kotak 02 big
BOX 02-Necklace,Earing & Ring
cm x cm
RM2.70/box
Kotak Panjang

Box Long 01 Rm1.10 (out of stok)

Box Long 02 Rm1.10

Box Long 001 (kotak dari paper keras.Ade 18 cangkuk utk gantung gelang,siap dgn cover plastik) RM6

Plastik panjang RM0.15 /each

Borong RM2 (25pcs)

Earing card RM 0.20/each

1 pac (100pcs) RM15

Keychain holder rm0.20/each

Borong 1 pac (100pcs) rm 15

37 Responses to "Equipment"

Plastik panjang RM0.15 /each

Borong RM2 (25pcs)
Pm 0172364959

Nk letak tasbih sesuai x

Xde gambar ker tali getah

saya nak order tali . Ws 0148032597

sye nk tmpah. keychain holder.. cmne nk tmpah ye???! suhs-

Saya nak order getah untuk size 6mm…
Please reply this message…on ws…0197696377

[…] Equipment | Mazsa Biz – Mazsa Accessories Centre … – Equipment. Swarovski Chart – RM30.00. Cloth RM6.00 (Set pliers for jewelry making using hard wire) RM6.00 – BP1 : Cutter RM6.00 – BP2 : Round Nose… […]

Saya nak borong getah 6mm dan 8mm. Macamana nak order dan bayar ye?

Hi.. sya fidelia, sis masih mnjual ke brg2 loose ni? sya igt nk tmpah kt sis..

Sis..please whatsapp me at 0134144902..sye sgt berminat utk beli brg akak..thank u..

salam.. MAC masih beroperasi ke? sy ade minat nak order barang..
sila respon.. terima kasih

hai nak tahu harga wire suasa dan berapakah panjangnya? macamana nak order?

tiger tail tu warna apa je ada ya? putih ada tak?

tiger tail tu warna apa je ada ya? putih ada tak?

berapa lama tempoh penghantaran barang?

berapa panjang tangsi getah satu roll

GETAH RM3.00 (Size 5mm, 6mm ,8mm ,10mm)

macam mana size 5mm,6mm,8mm,10mm tu..saya x paham.saiz ni utk digunakan utk saiz kristal ke..?

panjang tangsi getah sy tak sure..tp tuk 1 roll leh wat lebih dari 15 gelang.size tu size tali getah..bkn kristal.tp size mane2 pon,stil sesuai untuk byk jenis kristal.cuma kalo tuk pear,kne size yg kecik sedikit (0.5-0.6)

swarovski chart ada tak include kristal yang kecil tu… i mean yg warna-warni tu?

swarovski chart sekali dgn kristal swarovski size 4mm

salam. nak tanya lepas kita oder n b.in semua duit,brapa lama nak tunggu brg smpai yek?

wslm..delivery MAC once a week..only on monday.tp kne submit oder paling lmbt by friday ye

nak tanya mac… 925 silver bead ball 3mm ada tak mac jual…lihat kat equipment tak ada.

hai..3mm 925 silver ball ade jual..rm26 per 100.untuk size 2.5mm pulak rm23 per 100pcs

salam.nak tanye, tiger tail tu kan, sama tak dengan ‘nylon coated beading wire’? pastu, jewellery glue tu kan, boleh guna utk buat gelang single string x?apa je kegunaannye?tq

salam,
maaf boleh tak saya tengok dengan real semua barang ni..sebab senang cikit saya nak pilih dan dimana leh saya tengok ..thanks

wslm..maaf ye..semua urusan jual beli melalui internet shj.InsyaAllah barang yg sy jual ni bkualiti dah bagus =)

sy nk tanyer kalo yg starter kit tu dh siap ngn equipment dia sekali ker …..

starter kit include basic equipment cam set playar,tangsi dah kristal

salam saya nak tanya stater kit tu brp rm yg include sume barang ?

RM130..de belajar buat pelbagai jenis gelang,rantai dan subang

assalamualaikum..

nak tanya …wire 14 k tu wire suasa kan…mgkn sy nak order di sini dalam 2-3 hari lagi…
silver ball ada tak?

wslm..yup,14K tu wire suasa.silver ball de jual,rm24 1pac (100pcs).hrp dpt submit order paling lmbt by friday ye.InsyaAllah barang akan dipos on dis coming mondy

nak tanya ckit, yg wayar 14K tu gold-filled atau plated?

mazsa tumpang tanye ..
ade tak jual wayar suasa yg keras 0.5mm ataupun 0.64mm?
berapa harganya?

Nak tanya, apa beza buat gelang kristal guna tangsi biasa dan tangsi getah?yang mana tahan lama? Wire plak mcmn? Tahan lama tak? Segelung wire silver tu berapa meter? Kalau beginner macam ju ni, boleh tak guna wire? Pastu, set pliers yg RM16 satu set tu, boleh guna untuk potong silver wire tak?tq

selalunya wat gelang gune tangsi biasa,tp kalo ju nak wat gelang tanpa cangkuk yg boleh dipakai dengan hanya sarungkan je,blh gne tangsi getah.tangsi biasa tahan lama sbb tangsi getah cam getah jugak,lama2 akan hilang kekenyalannya.Wire (tiger tail) paling tahan lama.tp wire gne untuk design yg tak memerlukan anyaman,mean simple design.wat jam n rantai sesuai gne wire.sy tak pasti bape meter umtuk tiger tail,tp sy gne 1 gelung dr dulu…sampai sekarang ade byk lg.Tp untuk silver wire dlm 4.2 meter.Blh gne sbb cara gne wire sama dgn tangsi.sy sarankan gne set pliers yg mahal sbb lbh tahan lama.sy ade set plier tuk silver o 14K wire(berlainan dr yg atas) berharga rm30 per set.Tiada beza dgn yg atas,cuma harga lbh murah=)

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s

Welcome to Swarovski Crystal, Pearl and Variety Women Acsessories Centre. Happy Shopping @ Here

Follow Fan Pages Mazsa Biz

Calendar

December 2016
M T W T F S S
« Dec    
 1234
567891011
12131415161718
19202122232425
262728293031  

Be Our VVIP

Categories

%d bloggers like this: