Mazsa Biz

Hubungi MAC

Mazsa Accessories Centre adalah web milikan penuh Mazsa Global Resources yang berdaftar di bawah Suruhanjaya Syarikat Malaysia dengan no pendaftaran SA0147956-M. Terima kasih kepada semua yang menyokong dan menjayakan perniagaan ini.

Untuk membuat pesanan, Sila ikuti langkah berikut😉

1. Sila EMAIL kepada MAC senarai barangan yang anda ingini di mazsa.biz@gmail.com atau hubungi 017-2635179 atau 017-2636179.

2. Setelah MAC terima email anda, MAC akan membalas dengan menyediakan SEBUT HARGA beserta harga penghantaran pos. Sila BANK IN deposit separuh dari jumlah harga keseluruhan seperti di dalam sebut harga. Patikan SMS MAC setelah bayaran dilakukan.

3. Setelah barang tempahan anda telah disediakan, MAC akan menghubungi untuk mendapatkan BAKI PEMBAYARAN. Pastikan SMS MAC setelah bayaran dilakukan.

4.Tempahan akan dihantar setelah semua barangan tempahan disiapkan dan bayaran penuh telah dilakukan. Anda diminta untuk membuat TEMPAHAN AWAL yang boleh untuk mengelakkan barangan tempahan habis dalam simpanan MAC atau kelewatan hantaran berlaku.

5. Sila beritahu MAC sekiranya anda telah MENERIMA TEMPAHAN anda.

“Demi mengoptimumkan masa, MAC memperaktikkan menerima tempahan sehingga Hari Jumaat setiap minggu dan akan menghantar setiap pesanan pada Hari Isnin minggu berikutnya. Namun demikian pelanggan masih boleh membuat tempahan seawal mungkin kerana terdapat barangan yang MAC simpan. Jika barangan diminta berada dalam simpanan, MAC akan menghantar pada pelanggan secara terus” =)

Selamat Membeli dan Terima kasih.

53 Responses to "Hubungi MAC"

Sy berminat nk berniaga.. dan buat sendiri aksesori.. peralatan asas tu ada jual tk? Mcm player…

btw lokasi mac di mane?semenanjung ke sabah sarawak?

hai…mac..here the list i want to order from u

1) BICONE 6MM COLOUR PERIDOT AB2X = 36 biji x RM 19.50
2) 14k GOLD WIRE x RM 37/ 1 roll
3) 14K BALL (SUASA) RM 27/ 100 BIJI
TU BICONE 8MM TO 10MM ADA STOK TAK?….TANYA SAJA..TQ

Salam MAC…sy nk jd agen dropship….so leh tak MAC emailkan kat sy katalog n also price….thanks….

salam,

saya minat nak buat brooch bunga.. cantik sesangat.. minta htr detail.. satu lagi kalau nak jadi sealer cam ner syarat2nyer?

saya berminat hdk mula buat bsns glg kristal.. blh ke puan email kan saya starter kit dan berapa harga permulaannya….tak tahu nak mulakan bagaimana.. nak jadi anak murid puan boleh ke?

salam…
blh x klu sy mntk pic & complete senarai item utk wat aksesori kristal??

saya nak menjadi dealer bagi barangan kristal dan mutiara ni, dan sedang mencari pembekal kristal dan mutiara dan pelbgi brgan berkaitan eksesori kristal dan mutiara…

blh bagi lebih detail..contoh cara yg mudah bagi u utk jadi dealer.mungkin u blh cari custmr,then i akan pos kan barang terus kpd custmr or u blh beli loose dlm kuantiti byk..i akan bagi harga borong

saya berminat utk membeli brooch anda utk menjadi sebahagian koleksi di butik saya…Butik saya menjual tudung2 ..kombinasi tudung dan brooch mmg x dpt dipisahkan..

Bagaimana caranya utk menjadi dealer brooch awak ne?

salam .

saya amat berminat membuat barangan kristal .mac ade jual peralatan untuk membuat kristal

Salam, saya dah emel yer starter kite. minta cek emel yer.. TQ =)

salam,
saya berminat nak buat sendiri brooch,rantai,cincin & subang , adakah dgn starter kit saya boleh berjaya, tlg email harga starter kit & info nya

saya sudah emel. tolong cek emel yer. TQ =)

Salam…saya berminat nak jadi dealer untuk brooch..gelang and jam tangan kristal..boleh emailkan kepada saya..info, syarat2, and price barangan tersebut…..tQ

salam,saya berminat tgk brooch & kristal semuanya cantik,saya nak jadi dealer,tlg email saya ye,tq

salam..sy bminat nk jual brooch..tlg email kt sy info psl brooch yea..pas2 klu blh nk katalog brooch..

salam.

berminat nak jadi pengedar.. kena ambil secara borong jer ke atau boleh buat pembelian secara consignment. Sebab akak nak jual di bazaar ramadhan sahaja. akak tiada kedai..

wslm.blh consignment.tp harga kira lain:

SET A:
-RM6.00 satu
* harga set A tanpa anak brooch,kalau nak anak brooch,kne add lagi rm2 tuk setiap anak

SET B:
-RM7.00 per set
* harga set B temasuk anak

nak tanya kalau saya buat belian secara consignment boleh tak.. sebab saya nak berniaga untuk bulan ramadhan sahaja.. saya tiada kedai.. tq mac

salam, boleh tak tolong hantar quotation untuk semua harge barangan, minat jadi dealer….

Salam…boleh to email quo dgn info psl starter kit tu? saye ni sangat baru, tapi sangat minat dgn kristal…

wslm..check ur mail ye.tq =) dunt wori,dgn ada nyer starter kit ini,i yakin u blh wat.i pon belajar dari starter kit shj.Alhamdulilah skrg dah blh wat biz kristal

salam kak…..maya berminat psl brooch ni…cantik semuanya….maya nk jd dealer…bolah kak bg info…email maya ye…tq

salam…MAC ada kat mana yer?kalau nak gi amik sendiri or by hand leh x?

wslm..maaf, MAC xwat COD la.semua barang akan dipos

MAC,

kalau nak order list di bawah ni, how much ya?🙂

1) tangsi getah size 8mm
2) stopper (silver) 1packet(100pcs)
3) Div3-B (rm1.20/each) nak 15pcs
4) single jumping 1packet(50pcs)
5) cangkuk sepit ketam big 1packet(10pcs)

n nak infor fo Kristal Cina donut 8mm kaler kuning & pink, variasi mcm mana yg MAC ada?

thanks!🙂

sila check ur mail ye..sy sent quo.TQ

nk order beberapa loose item:
1. double jumpring- 2 peket
2. single jumpring- 1 peket
3. roundella gold- 1 peket
4. halfmoon silver – 1peket (2 holes)
tolong email kt akak k..:)

oic boleh jadi dealer ya best jugak tu kan so macam mana kira kalau jadi dealer ada apa2 syarat tertentu ker ? Mas ada catalogue barangan ker atau pun flyers ?

saya nak order AB bicone crystal tetapi rasa macam confuse sikit dgn tanda harga tu kerana saya selalu nya click dan add to cart so mudah saja.
Saya nak beli bicone beads beranika warna dan size 4,5,6mm.
boleh tak tolong bagi penjelasan supaya senang saya buat tempahan.

Thanks for contacting me. Memang I dok cari kedai beads online dgn harga yang berpatutan.

sorry…sy tak jumpa plak no akaun maybank MAC…
sy da emailkan brg2 yang sy nak pada MAC…
so,boleh tak sms sy no akaun MAC untuk senang sy membuat pembayaran …
ni no phone sy…019-7274835 (dayang)

salam…kalau nk jd dealer MAC…blh x awak htr quotation utk gelang kristal biasa,kristal swarovski, kristal cina? tq…

Salam…

saya eiza ingin membeli barang berikut :-

1. Spiral extention gold – 2packet Rm 8.5 x2

2. Halfmoon gold 2 holes – 10 x Rm 1

Salam, saya sudah emel quaotation tapi emel Eiza beri tak tepat. boleh hubungi MAC untuk pesanan ya. Thanks =)

hai..I berminat nk jd dealer MAC…so,blh x u htr quotation utk gelang kristal biasa,kristal swarovski, kristal cina & jam kristal. agk2 brape lame i blh dpt quo ni?…tq

salam..sy ade idea baek tuk kt bekerjsm dgn lebih mudah.pe kate camni…sy pos kat akak sume stok kristal cina yg sy ade(tp depend kat akak nak bape pieces,minimum 20pcs).akak pilih mn berkenan,then yg x berkenan akak pos balik kat sy.sbb baru2 ni, sy wat cara camni dgn custmr yg berminat tuk jadi dealer..Alhamdulilah,cara camni lebih mudah sbb dpt tgk sendiri kristal dpn mate.tp syaratnyer..akak kne bank in total price sume gelang.then pas akak plh n pos kan balik barang,sy akan pulangkan balance duit akak.sy x akan tipu akak,sbb sy biznes..xkan sy nak tipu.pas sume settle,sy akak pulang kan duit.ok akak?kalo akak nak swarovski pon leh..tp mhl.try cina dulu,murah n senang jual.kalo akak bminat,inform cepat ye.sbb stok ni sy akan anta pd yg paling cepat memberikan respon =) smg kt dpt berkerjsm.salam

salam…kalau smua stok kristal cina di pos, berapa RM kena bank in duit?

wslm..kalau semua stok kristal cina di pos,beribu harge nyer.selalu sy akan hantar pd custmr dlm 25-30 gelang pelbagai design.custmr hanya perlu bank in rm200 tuk 25-30 gelang.selepas custmr pilih mane yg bkenan,gelang2 yg lain blh dipulangkan semula pd sy dlm ms seminggu&sy akan pulangkan baki duit.tuk dapatkan harge borong,min pembelian 20gelang.jika penghantaran balik pd sy lewat dr 7ari dari tarikh penerimaan,penalti rm5 per day akan dikenakan selama 7hari lagi.selepas dari itu,jika gelang masih tidak sampai pd sy,sy kira custmr telah beli semua gelang&duit tidak dipulangkan.

kalo nak membuat pembayaran, bley guna maybank2u tak?

MAC memang menggunakan maybank2u untuk segala transaction. Nazha email MAC untuk tempahan barangan dan kita akan hantarkan Quotation beserta cara pembayaran. Nazha boleh contact MAC seperti di atas jika perlukan lebih detail.

saya nk jadi dealer aksesori kristal ni..mcm mana ye..

Alhamdulillah.. Boleh kalau ana berminat untuk jadi dealer MAC. Ana senaraikan barang2 yang ana berminat dan email MAC. MAC akan berikan sebut harga yang berpatutan.

hai MAC,

first…congrats coz sampai ke tahap ni.saya berminta untuk berjinak2 dlm dunia krystal ni..tapi mase urang memberi laluan..disebabkan kerja anak anak dan komitmen lain.tapi saya yakin ianya akan pergi jauh jika diusahakan dengan baik dan teratur.

Sy berminat utk membuat sendiri koleksi2 rantai..gelang dan aksesori wanita yang semakin hangat di pasaran sekarang.Sy banyk belajar dan mencuba sebelum memulakan bisnes ini.Sy ingin minta pendapat dari MAC jika ada buku panduan untuk membuat manik ini dengan cara terendiri.dan Sy sedang mencari jenis2 mainik atai loket kayu..yang sekarang menjadi trend …..nice and cute..MAC ada stock utk tu?if yes..pleas upload yah…
anyway thanks..and ur web ni senang mudah dan teratur utk kit membaca…
Good job..See yah

hai..tq atas sokongan yg diberikan.akak blh beli buku amrah harun (seperti buku yg sy promote d bahagian home)..akak blh request loose yg akan nak.akak bg mail..sy ushakan cari =)

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s

Welcome to Swarovski Crystal, Pearl and Variety Women Acsessories Centre. Happy Shopping @ Here

Follow Fan Pages Mazsa Biz

Calendar

December 2016
M T W T F S S
« Dec    
 1234
567891011
12131415161718
19202122232425
262728293031  

Be Our VVIP

Categories

%d bloggers like this: